Ansvarsfraskrivelse

Indholdet på løbedoktor.dk er udelukkende til informationsbrug. Oplysningerne må ikke og kan ikke benyttes som erstatning for professionel lægefaglig rådgivning af uddannet og godkendt læge.

Løbedoktor.dk opfordrer dig kraftigt til at opsøge din egen læge hvis du har du en løbeskade. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, bør du altid konsultere en læge, før du indleder en behandling. Indholdet på løbedoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Løbedoktor.dk kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat af hjemmesiden.

Vedrørende alternative behandlingsformer: Evidensen for nogle af de alternative behandlingsformer nævnt på hjemmesiden, herunder akupunktur, cupping, kinesiotape mv. er varierende. Udført rigtigt er de dog ikke til skade for patienten og nævnes derfor som mulige behandlingsformer, omend effekten muligvis er placebo, en ting som ikke bør underkendes.