Løbedoktor

Om Løbedoktor: Idéen til hjemmesiden udsprang under lægestudiet da jeg begyndte at løbe marathon og ultraløb. Jeg har i den forbindelse pådraget mig forskellige løbeskader hvor jeg oplevede at information om skaden, forløbet, behandlinger samt hvad jeg selv kunne gøre var svær at finde ét sted.  Samtidig lever vi i en tid hvor digitale medier i stigende grad inkorporeres i dagligdagens gøremål. Derfor virkede det naturligt at samle informationer omkring løbeskader, træning og genoptræning ét sted. Formålet med siden er således at overskueligøre din løbeskade så du bedre kan håndtere den.

Siden er baseret på lægefaglig viden, men afspejler i høj grad også de erfaringer jeg har gjort mig som løber. Den vil fungere som et struktureret opslagsværk hvor du vil kunne finde oplysninger om din skades natur, behandling og forløb. Vælg hvilken kropsdel du er skadet i og dernæst din specifikke skade.

Om Andreas: Jeg er læge og bor aktuelt i nærheden af Himmelbjerget. Jeg er under uddannelse til at blive speciallæge i almen medicin med tilknytning til en praksis i Ry samt Horsens Sygehus. Under lægestudiet på Aarhus Universitet har jeg været aktiv i forskergruppen ved Idrætsklinikken på Aarhus Universitetshospital hvor jeg har præsenteret mit arbejde ved nationale og internationale kongresser samt publiceret en artikel i det anerkendte tidsskrift KSSTA. I min fritid løber jeg ultraløb, orienteringsløb og adventure race. Du kan følge mine seneste aktiviteter i boksen nedenfor.  Med venlig hilsen Andreas Chatterton

Autorisations ID: 0D1QF (autorisationsdato: 28.01.19)

I mål efter Sean O’Brien 100km i Malibu, Californien, 2018

Andreas’ gennemførte ultraløb